In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Na 6 jaar gezworven te hebben, betrek ik binnenkort mijn eerste appartement in de Loire-Atlantique in Frankrijk.
Maar op dit moment zit ik opgesloten vanwege COVID-19, zoals iedereen in Frankrijk.

Nieuwsbrieven archief

Mijn nieuwsbrievenprovider heeft inmiddels besloten de stekker uit mijn nieuwsbrievenarchief te trekken.
Waarschijnlijk had ik er te lang geen gebruik van gemaakt.
Ik laat deze pagina voortbestaan vanwege de reactie die eronder staat,
en die in september 2014 belangrijk werd (zoek zelf maar op).

Zie de Contact pagina voor andere manieren om met me in contact te komen.

Voor belangrijke gebeurtenissen stuur ik een nieuwsbrief uit. Daarbij moet je denken aan het vertrek, de aankomst, en bijvoorbeeld als ik een grens tussen 2 landen passeer. Niet voor elke blog-update dus, daarvoor moet je gewoon regelmatig naar de website komen, of me volgen op Twitter.

Om je in te schrijven op de nieuwsbrief, voor mijn telefoonnummer en e-mailadres, en voor links naar mijn Twitter-, Flickr- en Vimeo-accounts ga je naar de Contact-pagina.

Deze nieuwsbrieven zijn tot nu toe verstuurd:

2 comments to Nieuwsbrieven archief

 • Pedro

  Hallo, je kent mij niet, ik kom uit Vlaardingen, 60 jaar en volg je als sinds je in de Vlaardingse krant stond. Ik geniet van je onderhoudende manier van verslag doen. Ik kom uit Vlaardingen, maar woon ’s zomers aan de camino del norte in een gezellig kust dorpje, voor jou ongeveer 20 km na Santander. Omdat je nu in onze buurt komt stuur ik je deze mail. Mijn vrouw en ik zijn liefhebbers van de camino en hebben samen het stuk tussen Roncesvalle en Leon gelopen, helaas ivm een hernia moeten stoppen. Wanneer je bij ons langs loopt bied ik je een aantal dagen slapen, eten, wassen, wifi en rusten aan. E.e.a afhankelijk van wanneer je in onze buurt bent. Zodra je in de buurt bent geef ik je een “nieuwe route” waardoor je langs de kust kan blijven lopen en 100 mtr met de boot moet, afhankelijk van het weer/eb/vloed enz.. Hoewel ik geen ervaring heb met de camino in Frankrijk en alleen op jouw verhalen kan afgaan denk ik dat het in Spanje meer in de cultuur zit voor de pelgrims te zorgen. Mijn ervaringen zijn natuurlijk alleen van de camino Frances, via het binnenland. Misschien tot onze ontmoeting, Peter.

  • Rob

   Hallo Peter,
   Zeer aangenaam kennis te maken, en welkom op mijn blog. Uiteraard sla ik zo’n aanbod niet af. Ik hoor graag van je wanneer ik in de buurt kom.
   Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.
   Groet,
   Rob