In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Op dit moment woon ik in de Loire-Atlantique in Frankrijk.

Aangeschaft

Brander + pannen

Kookset

Ik heb op verschillende internetfora en andere websites het advies gelezen om op een tocht als de mijne tenminste 1 luxe-artikel mee te nemen. Een ding dat je eigenlijk misschien niet echt nodig hebt, maar waar je een beetje ‘troost’ uit kunt putten als het een keer tegenzit.

Ik kook – en eet – graag. En dus heb ik besloten het nuttige met het aangename te verenigen: een kooksetje dat eigenlijk net even te duur is voor mijn budget, en net even teveel weegt. Maar wat zal ik lekker eten…
:-)

Merk & type:Trangia 27-3 UL
Winkel:Bever, Den Haag
Gewicht:717 gram
Mee op reis:koste wat het kost…

Ik heb ‘m net uit zitten pakken als een kind op Sinterklaasavond… :yahoo:

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-) 
:shell:  :backpack:  :boot:  :hat:  :tent:  :binoc:  :chair:  :bwine:  :wine:  :beer:  :coffee:  :palms:  :music:  :phone:  :mcycle:  :car:  :bus: 
:plane:  :tram:  :blue:  :green:  :red:  :yellow:  :caravan:  :camera:  :ski:  :cleaningMob: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.