In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven. Onderweg werk ik om in mijn onderhoud te voorzien, en ik heb inmiddels een kleine caravan om in te wonen.
Op dit moment werk ik als vertaler Frans-Nederlands in de buurt van Nantes in Frankrijk.

Aangeschaft

Moneybelt

Moneybelt

Zaken als geld, bankpassen en paspoort kun je beter op je lichaam dragen dan in je rugzak; dan heb je er net wat meer zicht op. Met deze moneybelt draag ik die spullen bovendien onder mijn kleding, waardoor niet zichtbaar is dat ik ze bij me draag. Het bandje van de moneybelt trek ik dan door de lusjes die aan de binnekant van mijn broek zitten, waardoor zelfs de meest gewiekste zakkenroller er niet zomaar mee vandoor kan.

Tip:
Papiergeld in een plastic zakje. Niet alleen vanwege regen, maar ook vanwege zweet.

Merk & type:Travel Blue Ultra Slim Money Belt
Gekregen van:Peter
Gewicht:40 gram
Mee op reis:ja

En voor wie denkt dat-ie nu genoeg weet:
Go ahead, punk. Make my day.

B-)