In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Op dit moment woon ik in een caravan in de Loire-Atlantique in Frankrijk.

Livre : Installation et configuration d'un serveur internet

Ook verkrijgbaar in het Nederlands!
Also available in English!

Aangeschaft

E-books

Ik bleef het maar uitstellen, omdat ik het druk had met andere dingen. Maar vanavond, na een drukke dag, had ik ’s lekker een avondje met een wijntje niksen achter de pc. En dat gaf me mooi de tijd eindelijk eens op zoek te gaan naar een paar leuke e-books voor onderweg. Deze heb ik gedownload:

Andere keuzes waren ook mogelijk geweest. Betere keuzes misschien ook wel. Maar dit zijn ze.
Ik verwacht sowieso niet heel veel aan lezen toe te komen. Maar als ik eens een boek wil pakken, kan ik nu kiezen tussen een paar boeken die ik in het verleden al eens gelezen heb, een boek dat al een tijd op mijn verlanglijst staat, een boek waarmee ik m’n Frans wat kan oppeppen, en een boek waarvan ik niet zoveel weet, maar dat op elke mogelijke lijst voorkomt.

Ik heb in alle gevallen gekozen voor PDF, omdat ik die zowel op mijn netbook als op mijn telefoon kan lezen.

Zie voor meer download-links de pagina Equipment & bagage.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-) 
:shell:  :backpack:  :boot:  :hat:  :tent:  :binoc:  :chair:  :bwine:  :wine:  :beer:  :coffee:  :palms:  :music:  :phone:  :mcycle:  :car:  :bus: 
:plane:  :tram:  :blue:  :green:  :red:  :yellow:  :caravan:  :camera:  :ski:  :cleaningMob: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.