In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven. Onderweg werk ik om in mijn onderhoud te voorzien, en ik heb inmiddels een kleine caravan om in te wonen.
Op dit moment werk ik als vertaler Frans-Nederlands in de buurt van Nantes in Frankrijk.

Aangeschaft

Schoenen

Zo’n vier en een halve maand oud zijn de schoenen die ik nu heb, maar al behoorlijk versleten. Nog niet tot op de draad, maar ze kunnen er geen 3.000 kilometer meer bij hebben. Gelukkig had de winkel dezelfde schoenen nog, want ik ben er wel erg tevreden over.

Morgen inspuiten met waterdicht-spul en steunzooltjes erin, de komende tijd inlopen, en dan ben ik qua schoeisel ook helemaal klaar voor het echte werk.

Merk & type:Mountain Peak heren wandelschoen (type en website onvindbaar…)
Winkel:Scapino, Rijswijk
Gewicht:945 gram (per twee)
Mee op reis:ja

Het was een goed idee om mijn schoenen een maatje te groot te kopen. Zo lopen ze ook nog lekker als mijn voeten aan het einde van de dag wat opgezet zijn door warmte en inspanning. Ook deze zijn dus weer een comfortabele 44.