In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven. Onderweg werk ik om in mijn onderhoud te voorzien.
Ik bevind me momenteel in Frankrijk.

Verder zwerven

C’est parti!

Het wachten is eindelijk voorbij. Vanavond slaap ik voor het eerst in mijn caravan.

Het is nog een beetje een bouwput, maar ik probeer er nu zoveel mogelijk tijd door te brengen, zodat ik zoveel mogelijk werk kan verzetten. Uiterlijk woensdag moet ik mijn kamer bij Emmaüs ontruimen – donderdag arriveert de compagnon die mijn kamer krijgt – dus de tijd dringt een beetje.

Gelukkig kon ik donderdagmiddag eindelijk mijn auto halen, zodat ik nu de nodige tochtjes naar de bouwmarkten kan maken.

Donderdagmiddag en vrijdag heb ik besteed aan het zoeken naar werk. Ik had een lijst gemaakt met alle campings in dit departement (Aveyron) met Nederlandstalige (dus ook Vlaamse) eigenaren. Dat zijn er een stuk of twintig, en ze liggen soms behoorlijk uit elkaar, dus ik zal nog minstens 1 toer moeten doen.

En zo ben je weer een beetje op de hoogte. Komend weekend hopelijk meer nieuws over werk, en foto’s van een caravan die zomerklaar is.

6 comments to C’est parti!

 • Tjonge Rob wat ben je goed bezig! Spannend hoor! Ik kijk uit naar het vevolg.
  Lieve groet :bye:

  • Rob

   Ik kijk ook uit naar het vervolg. Maar wel met samengeknepen billen, want het is inderdaad spannend zat: het blijkt nog helemaal niet eenvoudig om werk te vinden.

 • Ziet er gezellig uit. Wat is dat voor slinger die daar bovenin je caravan hangt?
  Dacht eerst dat het bierdopjes waren :) :car: :caravan:

  • Rob

   Dat zijn gordijntjes om de gordijnrails te verbergen. En daar moet je niet denigrerend over doen, want die waren begin jaren 70 hartstikke modern. Maar daar weet jij niks van, want toen was jij er nog helemaal niet. ;)

 • Dus het zijn geen bierdopjes :) Leuk dat je ook de caravan toegevoegd hebt aan de plaatjes, die kon natuurlijk nu niet meer ontbreken…