In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Op dit moment woon ik in de Loire-Atlantique in Frankrijk.

COVID19

Mijn quarantaine

Nee, dat is niet mijn onderkomen; dat is het huis van de buren.

Ik woon hier:

Beter dan de caravan, toch? :-)

En nog een leuk plaatje dat ik gisteren geschoten heb. Het was me niet eerder opgevallen, maar gistermiddag was het licht goed. Blijkbaar is ooit één van de schoorstenen van het kasteel afgebrokkeld, en heeft men ‘m een beetje te creatief weer opnieuw opgebouwd.

Als je in quarantaine zit, heb je ineens weer tijd voor je blog…

2 comments to Mijn quarantaine

 • EN hoe gaat dat nu dan met het huis nu je geen werk heb (betaald) moet je er straks weer uit?

  • Rob

   Tja, dat is het avontuur waarvoor ik gekozen heb… :-)

   Ik weet het nog niet. Ik heb voorlopig een buffertje, dus dat is alvast iets. En het appartement is goedkoper dan de gîte waar ik nu zit (maar een paar tientjes duurder dan de camping).
   Ik hoop het in ieder geval uit te kunnen zingen totdat mijn boek (NL en FR) af is. En de regering heeft me daar nu een grotere kans op gegeven, want het huisarrest is verlengd, en tijdens het huisarrest heeft het naar mijn mening weinig zin om werk te zoeken. Zodra dat huisarrest voorbij is, denk ik wel dat er bovengemiddeld veel werk zal zijn, want dan moet er een hele hoop ingehaald en opnieuw opgebouwd worden.