In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Sinds begin 2022 heb ik, na bijna 8 jaar zwerven in Noord-Spanje en heel Frankrijk, een huisje in de Loire-Atlantique in Frankrijk.
Ik volg momenteel een opleiding waarmee ik straks aan de slag kan in de hulpverlening.

Archief

Auteur

243! In 2 weken!

Zal ik even een stukje goed nieuws doen?

De Franse versie van mijn boek kwam uit op 14 oktober. In de maand oktober — en dat is dus in de praktijk in 2 weken, de eerste 2 weken dat het boek in de verkoop is — zijn er 243 exemplaren verkocht.
Julie, degene die de contacten met de auteurs onderhoudt bij de uitgever, noemde het ‘un très bon début !‘. Maar ondanks dat ik geen idee heb van hoe IT-boeken in Frankrijk verkopen, had ik dat zelf ook al een beetje bedacht…

Het zal je niet verbazen dat ik nu weer volop zin heb om de Engelse versie zo snel mogelijk af te maken.
:mail:

6 reacties aan243! In 2 weken!

 • Hanny

  Dacht altijd dat het aan mijn naam lag als het tegenzet maar jij hebt toch echt een andere naam. Hoop dat het tij echt gaat keren. Is het bank nr nog altijd dat van de ASN?

  Hoever zit je van Chaume lès Baigneux vandaan?

  • Rob

   Hé Hanny! Dit moet haast wel telepathie zijn: een paar dagen geleden dacht ik nog ‘Hoe zou het met Hanny zijn?’…
   Hoe is het met je?

   Weet je? Ik ben groot voorstander van de theorie dat een mens zoveel ellende krijgt te verwerken als hij/zij aankan. Op die manier kan ik mijn problemen in ieder geval nog zien als een compliment voor mijn kracht. ;-)
   En zo is er ook geen reden meer om jaloers te zijn op mensen die het altijd voor de wind gaat, want dat is alleen maar omdat het watjes zijn. :-)

   Maar als ik heel eerlijk ben, zou ik nu dan ook wel even een watje willen zijn; even rust. Ik heb goeie hoop dat ik die kans snel ga krijgen.

   Ik ben uitgeschreven in Nederland, dus ik mag ook geen Nederlandse bank meer hebben. Maar als er donaties te vergeven zijn, wil ik je vriendelijk verzoeken daar een mooi goed doel voor te kiezen. Ik heb nu een bijstandsuitkering, dus er zijn mensen die het harder nodig hebben dan ik.
   Maar wel enorm veel dank voor het aanbod, uiteraard.

   Chaume lès Baigneux is hier ruim 600 kilometer vandaan. Naar Franse begrippen niet echt enorm, maar voor mij op dit moment niet echt om de hoek.

 • Hanny

  Hoi Rob,

  Met mij gaat het zoals altijd, ik val zo’n beetje in de zelfde categorie als jij wat betreft zoveel voor je kiezen krijgen als je aankunt. Ook hier in NL is het krijgen van een uitkering een traject met meer dalen dan bergen. Ik ben al vanaf december vorig jaar bezig. Het is inderdaad een compliment voor je kracht en je wordt er steeds sterker door.

  Hier doneer ik goederen aan mensen die het hard nodig hebben en straks weer 2 kerstpakketten aan gezinnen die anders alleen een droge boterham eten met kerst. Jij bent de uitzondering op de regel, als ik wat vrij kan maken en jij hebt het nodig ….

  Kennissen van mij hebben daar een oude boerderij gekocht als je daar i de buurt was geweest had ik een goed woordje voor je willen doen en willen vragen of de caravan bij hen op het terrein mocht staan.

  Ik hoop dat je door verkoop van de boeken echt uit het diepe dal gaat komen, niet te snel naar een hoge berg maar rustig stijgend met de nodige haarspeldbochten, mijn ervaring is dat je anders weer te snel afdaalt.

  Wij wonen niet meer op het park en als alles goed gaat werkt Henk er vanaf de 7de ook niet meer. Maar Ja, hij is een jaknikker dus ik ben bang dat hij weer ja zegt als ze aan hem vragen of hij nog even wil blijven.

  Zoals je ziet volg ik je nog steeds en door de verhuizing heb ik weer vast internet en dus geen last meer van de melding “Dit is geen priveverbinding” waardoor ik geen toegang tot de site had.

  Alvast heel fijne feestdagen, hier wordt geduimd dat de verkoop goed (blijft) gaan.

  Groetjes
  Henk en Hanny

  • Rob

   Hai Hanny,

   Lief van je, maar ik ben gisteren bij de banque alimentaire (voedselbank) geweest, en ik kan je zeggen dat ik nu zelf een winkel zou kunnen beginnen, zoveel heb ik meegekregen. :-)

   Zon’n oud boerderijtje in Frankrijk lijkt me eerlijk gezegd ook wel wat voor jullie: helemaal opknappen, en dan een B&B ofzo beginnen. Lekker eigen baas, op je eigen plek…
   Je bent nu vrij. Heb je nooit over zoiets nagedacht?

   Ik wens jullie ook hele fijne feestdagen, en we houden contact!

   Groeten,
   Rob

 • Danielle

  :yahoo: Namens Kevin, Mars en mij van harte gefeliciteerd met de verkoop van jouw boek..ga zo door! We nemen er wel alvast een borrel op :wine: :good:

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

  

  

  

https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shell.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/backpack.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/boot.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hat.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tent.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_find.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beach_chair.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine_pairings.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beer.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/coffeecup.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/palm_tree.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_sound.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_phone.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/motorcyclist.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/car.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/schoolbus.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/plane.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tram.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_blue.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_green.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_red.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_yellow.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/caravan.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/camera.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ski.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cleaning_mob.png 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.