In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Sinds begin 2022 heb ik, na bijna 8 jaar zwerven in Noord-Spanje en heel Frankrijk, een huisje in de Loire-Atlantique in Frankrijk.
Ik volg momenteel een opleiding waarmee ik straks aan de slag kan in de hulpverlening.

Archief

Auteur

De nieuwste telg

En toen waren ze met z’n drieën:

Voor de volledigheid nog een keer de links (da’s goed voor de zoekmachines):

Aangezien de Nederlandstalige versie voornamelijk gericht is op het middelbaar beroepsonderwijs, raad ik IT professionals de Engelstalige, of eventueel de Franstalige versie aan. (De inhoud is overigens hetzelfde; dit advies gaat voornamelijk over het taalgebruik.)

En verder hopelijk binnenkort weer nieuws, maar op dit moment is er genoeg gaande, maar niets dat ik op mijn blog wil plaatsen.

Tot later!

6 reacties aanDe nieuwste telg

 • Daniëlle

  Hoi Rob,

  In drievoud 👍👏

  Oké, genoeg gaande …dat kan alle kanten uit ..ik hoop de juiste.

  Succes 💪🏻 en een fijne avond verder.

  Groetjes XDaan

  • Rob

   Hé Daan!

   Dank. :-)
   Het gaat altijd de goeie kant op: richting het einde… ;-)
   Maar even zonder dollen: jawel, het gaat best de goeie kant op. Ik vind nog steeds dat ik een prachtig avontuur leef, en ik ben me er ook zeer wel van bewust dat ik het een paar jaar geleden minder goed had, toen ik in de daklozenopvang en op straat zat. En dankzij de boeken hoef ik in ieder geval niet meer terug daar naartoe. En een beetje alle kanten uit, dat bevalt me best.

   Met jullie ook alles goed, hoop ik?
   Jij ook een fijne avond.

   Groeten!

   Rob

   P.s.:
   Over een week of 3 krijg ik mijn tweede prik voor de vleermuispest, dus ik hoop komende zomer weer eens naar Nederland te kunnen. Ik houd je op de hoogte.

 • Daan

  Shalome,

  😂😂👍 het kan altijd beter inderdaad..maar gelukkig zit jij nog steeds in een prachtig avontuur …zo dus jij gaat ook voor de vaccinatie 😂 ik ben al geweest dus nu de vraag hoelang ik nog te leven heb lol. Verder hier alles tot nu toe rustig aan..vanavond de SPERRSTUNDE hier ten einde ..ben benieuwd ..

  Zou gezellig zijn als je naar NL komt en uiteraard langs ons 😂👍

  Nog lekker weer daar ? Hier is het KDag ook zo’n zinloze dag alsof ik normaal op visite ga bij Willem alleen vandaag niet kan vanwege Corona ..

  Nou oant snell
  🌞

  • Rob

   Dagdag,

   Ja, het is hier heerlijk weer. Ik zit lekker buiten te werken, onder m’n parasolletje; da’s beter dan in dat kleine, benauwde caravannetje.
   Zo dan, Willem; doet-ie het nog? Doe ‘m de groeten van me.

   De prik was niet echt een keuze: ik klooi een beetje met mijn gezondheid op het ogenblik, en dus zit ik in een risicogroep, en stond de dokter erop dat ik een prik zou krijgen. Voor mij had het niet echt gehoeven, maar nu het dan toch zover is, hoop ik dat dat vaccinatiepaspoort er ook komt, zodat ik binnenkort weer kan reizen.

   Het plan in Frankrijk is dat de couvre feu (avondklok) a.s. maandag wordt opgeheven, en dat vanaf half mei alle winkels weer open mogen. We zullen het wel zien. Ik kwam vandaag al pliesies tegen zonder masker, dus dan is het duidelijk dat iedereen het wel zat is; in het begin, ruim een jaar geleden, vonden ze het prachtig om iedereen aan te mogen houden, en boetes te geven voor wandelen, maar nu hebben ze zelf ook geen in meer in die hele kermis. Dus het zal niet lang duren voordat het gewone leven hier weer helemaal begint. De Fransen hebben nogal de neiging om gele hesjes aan te trekken en het land af te breken als ze het zat zijn, en ik denk dat de regering dat zal willen voorkomen… :-)

   Nou, doewie!

 • Elisabeth

  Zo dat ziet er professioneel uit Rob! Nu nog verkopen? In elk geval succes et au revoir.
  Groetjes,
  Elisabeth

  • Rob

   Hai Elisabeth,

   Ja, daar ben ik wel trots op. :yahoo:
   En nu inderdaad maar hopen dat het verkoopt. Daar heb ik nu niet zo heel veel invloed meer op. Het was mijn taak om het boek vol te krijgen met bruikbare informatie; ik denk zelf dat dat aardig gelukt is. Het is nu aan de uitgevers om te zorgen dat het boek beschikbaar is en gepromoot wordt, en aan het publiek om geïnteresseerd genoeg te raken om het aan te schaffen.

   Fingers crossed.

   Bij jullie ook alles goed?

   Groeten!

   Rob

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

  

  

  

https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shell.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/backpack.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/boot.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hat.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tent.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_find.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beach_chair.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine_pairings.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beer.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/coffeecup.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/palm_tree.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_sound.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_phone.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/motorcyclist.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/car.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/schoolbus.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/plane.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tram.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_blue.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_green.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_red.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_yellow.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/caravan.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/camera.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ski.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cleaning_mob.png 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.