In 2014 liep ik van Wateringen in Nederland (in het Westland) naar Fisterra in Spanje (ten westen van Santiago de Compostela).
Daarna besloot ik om niet terug te keren naar Nederland, maar verder te zwerven.
Sinds begin 2022 heb ik, na bijna 8 jaar zwerven in Noord-Spanje en heel Frankrijk, een huisje in de Loire-Atlantique in Frankrijk.
Ik volg momenteel een opleiding waarmee ik straks aan de slag kan in de hulpverlening.

Archief

Algemeen

Sinterklaas

sinterklaas1Dit bericht is speciaal voor mijn Waterweelde-volgers, en in het bijzonder voor Levi.

Ik ben nu een paar weken in Spanje, en in die tijd ben ik bij Sinterklaas op bezoek geweest. Ik kan niet zeggen wanneer, want zijn woonplaats moet natuurlijk geheim blijven.

De deur-Piet zei dat Sinterklaas geen tijd had, omdat hij heel druk was met het voorbereiden van de reis naar Nederland. Maar toen Sinterklaas hoorde dat ik de groeten kwam doen van Levi, mocht ik toch even binnenkomen. In de werkkamer van Sinterklaas hebben we samen chocolademelk gedronken en speculaas gegeten. We hadden niet veel tijd, maar we hebben even gepraat, en Sint liet duidelijk merken dat Levi een speciaal plekje bij hem heeft.

Sint vond het heel leuk dat er ook kinderen zijn die aan hem denken als het geen december is, en daarom heeft hij me beloofd dat hij Levi dit jaar zeker niet zal overslaan. Je mag erop rekenen dat je in december enorm verwend wordt.

Groetjes van de Sint. En van mij ook natuurlijk.

4 reacties aanSinterklaas

  • chantal

    hallo rob,

    dit bericht is waanzinnig!!! toen ik het aan Levi voorlas zat die met open ogen te luister.
    super lief en wij volgen jou af en toe nog steeds.
    ik hoop nog steeds dat als spanje niet jou eindbestemming is en weer in nederland ben hopen wij dat je een biertje kom halen op de waterweelde.

    groetjes cor chantal en in het bijzonder LEVI xxx

    • Rob

      Breek nooit je belofte aan een kind, en beloof een kind nooit iets dat je niet kunt waarmaken. Hij zal in zijn leven nog genoeg loze beloftes krijgen.

      En zelf had ik Sint ook al een tijd niet gezien, dus het was leuk om weer eens bij te kunnen praten… :-)

  • Hanny

    Ohw, als ik had geweten dat jij Sint ging bezoeken had ik de brief voor agendaPiet ook aan jou mee kunnen geven. Vandaag kreeg ik antwoord vanuit Spanje, Sint komt hier weer bij de kinderen op bezoek om zijn verjaardag te vieren. Als jij dan weer in Nederland bent ben je van harte uitgenodigd, kan je nog even bijkletsen met Sint en wie weet is er voor jou dan ook een pakje.

    • Rob

      Ik hoop in december nog in Spanje te zijn. Niet omdat ik het niet leuk zou vinden om langs te komen, maar omdat dat zou betekenen dat ik werk gevonden heb voor meer dan een paar weken. :-)

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="" class="" width="" height="">

  

  

  

https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shell.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/backpack.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/boot.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hat.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tent.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_find.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beach_chair.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine_pairings.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wine.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/beer.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/coffeecup.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/palm_tree.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_sound.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/icon_phone.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/motorcyclist.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/car.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/schoolbus.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/plane.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tram.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_blue.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_green.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_red.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/pin_yellow.png 
https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/caravan.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/camera.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ski.png  https://www.elperegrino.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cleaning_mob.png 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.